Over mij

Waar ik voor sta, zit in de naam van mijn praktijk: Wilskracht. Als je de wil en de kracht hebt aan jezelf te werken, zet je stappen.

Bij Wilskracht werk je aan jezelf. Mijn coaching is op maat voor elke cliënt en gericht op het bevorderen van eigen kracht en groei. Omdat elk kind bijzonder is, verdient het unieke begeleiding. Geen standaard oplossingen, alleen oplossingen op maat, daar sta ik voor.

Aangenaam!

Ik ben Nine de Wildt, eigenaresse van Wilskracht en sinds 2022 kinder- en jongerencoach in Wijchen (Gelderland).

Na mijn opleiding aan het Koning Willem I College ben ik werkzaam als pedagogisch coach bij Kinderopvang De Eerste Stap in Wijchen. Daarnaast werk ik als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster in dezelfde organisatie.

In 2021 heb ik de opleiding tot kindercoach bij de Academie voor Psychodynamica succesvol afgerond. Daarna ben ik Wilskracht gestart. In 2022 heb ik de opleiding Beroepscoach Practitioner afgerond aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. In 2023 heb ik de opleiding Integratieve kindercoach afgerond aan dezelfde Academie.  

Naast mijn werk volg ik momenteel de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Momenteel bied ik sessies tegen een verlaagd tarief aan.

Ik ben vrijwilligster bij Stichting de Kindertelefoon. Ik zit er aan de lijn en ben er mentor en trainer.